תפריט מסעדה

מטבח

לחם הבית | 38

טחינה וחריפים | 28 לאבנה וארטישוק | 32 תירס, פרמזן ושמנת חמוצה | 34 אדממה | 42

צלחת גבינות, שקדים, ריבה וקרקר | 62

קרפצ'יו בקר – רוקט, בלסמי וטוסטונים | 64

סלט פאתושי – עגבניות, מלפפון, קרקר גרעינים, בצל, זיתי קלמטה וגבינת המאירי | 64

סלט חסות – חסות בויניגרט הדרים, גבינת מנצ'גו, פרי עונתי ,פקאנים | 63

סלט קראנץ אסיאתי – ירקות שורש ושברי בוטנים | 58

נאמס ויאטנמי מטוגן במילוי ירקות ואטריות זכוכית, 3 יח’ | 58

קריספי סשימי טונה ביס, איולי טוגראשי, שומשום שחור לבן | 59

טונה טרטר על בריוש, אבוקדו וצ'ילי אדום, ספייסי מיונז | 64

פיש טאקו טמפורה, סלסה עגבניות, פטרוזיליה ואיולי לימון | 64

גיוזה עבודת יד – עוף ברוטב סויה ג'ינג'ר | 56

צ'יקן פופס, נאגטס קריספי, רוטב חמוץ מתוק ואיולי פיקנטי | 58

כנפיים, רוטב תאילנדי מתוק, בצל ירוק | 54

סיזר ראפ – ראפ אנטריקוט, איולי פיקנטי, חסה, סלסה עגבניות, בצל
מטוגן ופוטטו צ׳יפס | 78

סמאש דה בורגר, ירקות, איולי רויאל, פוטטו צ'יפס | 82

ספיישל בורגר, צדר טבעוני, בצל מקורמל, חמוצים, פוטטו צ'יפס | 86

רביולי ריקוטה – שמנת, תרד, פטריות ופרמז’ן | 76

פילה דג ים טרי, ספגטי אלי אוליו ופרמזן | 109

מתוקים

צ'ורוס מצופה בקינמון וסוכר, נוטלה, קרמל מלוח | 49

פצצת שוקולד, גלידה וניל, קרמבל | 54

עוגת קינדר קוקי קרים ושכבות שוקולד צ'יפס, גלידה וניל | 54

כדור או שניים ? גלידה בטעמים, שאל את המלצר | 36

שתייה קלה

פפסי / פפסי זירו / 7 אפ / מירנדה /מינרלים / סודה פרייר קטן | 14

מינרלים גדול | 22

סודה פרייר גדול | 24

אקסל | 18